Ingredienser    
                
        Rulltårta    
                - 3st ägg
- 1,5dl strösocker
- 2dl vetemjöl
- 1tsk bakpulver
- 1tsk vaniljsocker
- 3msk kokande vatten
        Fyllning och garnering    
                - 100g vit choklad
- 3dl vispgrädde
- 250g jordgubbar
        
    Portioner: 
    
                
        Instruktioner    
                - Sätt ugnen på 250 grader.
- Vispa ägg och strösocker vitt och poröst.
- Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en bunke. Sikta ner i smeten.
- Tillsätt vattnet och blanda försiktigt ihop till en smet. Bred ut smeten i en långpanna som är klädd med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 5 minuter.
- Strö strösocker på kakan och stjälp upp den på ett bakplåtspapper. Lossa pappret på kakan försiktigt och låt den svalna helt.
        Fyllning    
                - Smält chokladen över vattenbad. Vispa grädden, tillsätt den smälta chokladen. Bred chokladgrädden på kakan.
- Strö på tärnade jordgubbar. Spara några till garnering. Rulla ihop kakan från långsidan.
        Garnering    
                - Garnera med spritsad grädde och jordgubbar.
        Drivs avWP Ultimate Recipe    
        
 
    