Lisas recept

Mat och bak

Snitt med smetana, stenbitsrom, rödlök och dill

| Inga kommentarer

Smörstekt formfranska med smetana, stenbitsrom, rödlök och dill. Vackert och gott tilltugg eller snitt till drinken.

Snitt med smetana, stenbitsrom, rödlök och dill
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Snitt med smetana, stenbitsrom, rödlök och dill
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
Smörstekt formfranska
  1. Beroende på hur stor formfranska du har köpt så får du ut olika många stavar. Därför anger jag inte antal skivor bröd. Skär bort kanterna från formfranskan.
  2. Skär formfranskan i stavar, cirka 2 centimeter breda.
  3. Stek formfranskan i smör eller olja och salta. Låt svalna.
Montering
  1. Finhacka rödlöken.
  2. Spritsa eller klicka ut smetana. Klicka eller spritsa ut stenbitsrommen. Dekorera med dill och rödlök.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.