 Att göra egna tårtbottnar är ungefär lika svårt och tidskrävande som att åka till affären :). Det här receptet ger i mitt tycke de perfekta tårtbottnarna.
Att göra egna tårtbottnar är ungefär lika svårt och tidskrävande som att åka till affären :). Det här receptet ger i mitt tycke de perfekta tårtbottnarna.
        Ingredienser    
                - 4St ägg
- 2,5Dl strösocker
- 1Dl kokande vatten
- 3Dl vetemjöl
- 0,5Dl potatismjöl
- 1Msk bakpulver
- 1Tsk vaniljsocker
        
    Portioner: 
    
                
        Instruktioner    
                - Sätt ugnen på 175 grader.
- Vispa ägg och socker riktigt poröst så det inte knastrar om det längre.
- Häll i det kokande vattnet under vispning. Stäng av vispen och sikta ner torrvarorna.
- Häll smeten i i en smord bröad form. Grädda tills kakan fått fin färg och stickan känns torr, ca 30-40 minuter.
        Drivs avWP Ultimate Recipe    
         
			
		
 
    