Lisas recept

Mat och bak

Toast Skagen med picklad rödlök

Toast Skagen med picklad rödlök

| Inga kommentarer

En klassisk toast Skagen är aldrig fel. Att dessutom toppa den med picklad rödlök tar denna klassiker till nya höjder. Toast Skagen kan serveras både som förrätt eller som tilltugg till drinken om de görs lite mindre.

Toast Skagen med picklad rödlök
Toast Skagen
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Toast Skagen med picklad rödlök
Toast Skagen
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Ingredienser
Skagenröran
Bröd
  • 4st Skivorvalfritt bröd
  • smörtill stekning av brödet
Picklad rödlök
Portioner: personer
Instruktioner
Skagenröra
  1. Skala och finhacka rödlöken.
  2. Finhacka dillen
  3. Skala räkorna eller låt de färdigskalade räkorna rinna av.
  4. Blandacreme fraiche, majonäs, rödlök, dill och räkor i en bunke.
  5. Tvätta citronen och tillsätt citronskal och 1 tsk citronsaft.
  6. Smaka av med salt och peppar.
Bröd
  1. Om du använder formfranska stansa ut rundlar eller skär bort kanterna.
  2. Smält smöret i en stekpanna. Stek bröden på båda sidorna tills de är gyllenbruna.
Picklad rödlök
  1. Skiva rödlöken.
  2. Häll vatten, strösocker och ättikssprit i en kastrull. Koka upp och låt sockret smälta.
  3. Lägg i rödlöken och låt svalna.
Montering
  1. Lägg en klick av skagenröran på brödet.
  2. Lägg på några picklade rödlöksstrimlor.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.