Ingredienser
- 150g bresalao
- 1paket färskost
- ruccula
- 1kruka basilika
- 3msk olivolja
- ljust brödt.ex. baguett eller toast
- 1dl pinjenötter
Portioner:
Instruktioner
- Placera bresalaon på plastfolie. Fördela skivorna så att de går lite omlott varandra.
- Bre på färskosten och rulla ihop till en rulle. Förvara i kylen fram till servering. Vill du kunna skära riktigt snygga rundlar lägger du rullen i frysen några minuter innan du ska skära upp den.
- Mixa basilikan tillsammans med olivoljan.
- Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna tills de har fått färg.
- Pensla smör på båda sidor om brödet, stek i stekpanna tills de får gyllenbrun färg.
- Lägg ruccola i botten på ett fat. Skiva bresalaorullen och placera ut skivor på ruccolan. Dekorera med pinjenötter och ringla över basilikaoljan.
Drivs avWP Ultimate Recipe

