Ingredienser
- 1paket Singoalla Cheesecake Jordgubb
- 50g färskost
- 100g vit choklad
- eventuellt dekorationströssel
- naturell oljamatolja, rapsolja, solrosolja
- 14st cakepops pinnar
Portioner:
Instruktioner
- Mixa hela paketet Singoalla Cheesecake Jordgubb.
- Tillsätt färskosten och mixa till en jämn massa.
- Rulla runda bollar. Jag gör mina 15 gram stora.
- Låt bollarna svalna en stund i kylskåpet.
- Smält chokladen över vattenbad. När all choklad smält kan du behöva tillsätta olja för att få chokladen med rinnig. Beroende på choklad kan du behöva tillsätta mer eller mindre olja, så här får du gå på känsla.
- Doppa pinnen i lite choklad och stick ner i bollen. Låt bollarna svalna ytterligare i kylskåpet.
- Doppa bollarna i chokladen eller använd en sked för att täcka hela bollen med choklad. Dekorera eventuellt med någon typ av strössel.
- Ställ bollarna i en burk med strösocker. Förvara i kylskåp.
Drivs avWP Ultimate Recipe