Lisas recept

Mat och bak

Granola

| Inga kommentarer

Det finns så otroligt många recept på granola. Många innehåller väldigt mycket både socker och sirap vilket gör granolan onödigt onyttig. De flesta innehåller dessutom nötter som jag är allergisk mot, därför har jag skapat komponerat ihop mitt eget recept.

Hemmagjord granola med kanlen och kardemumma

Granola
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Granola
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Blanda ihop alla torra ingredienser.
  3. Blanda i olja och honung. Tillsätt vattnet.
  4. Klä en plåt med bakplåtspapper. Bred ut granolan på plåten.
  5. Grädda mitt i ugnen i 25-30 minuter. Rör runt efter 10 och 20 minuter. Håll koll så att det inte bränns. Låt eventuellt granolan stå och torka i ugnen på eftervärmen.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.