Lisas recept

Mat och bak

Krämig pasta med lövbiff

| Inga kommentarer

Krämig pasta med lövbiff
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
4
Portioner
4
Krämig pasta med lövbiff
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
4
Portioner
4
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Strimla lövbiffen.
  2. Skär svampen i klyftor. Skala och finhacka löken. Strimla paprikan, Finhacka eller pressa vitlöken.
  3. Fräs svampen i en stekpanna tills du har fått bort en del vätska från svampen. Tillsätt smör och lägg i löken, paprikan och vitlöken. Fräs några minuter på medelvärme.
  4. Tillsätt creme fraiche, grädden, fond, cognac och rödvinsvinäger. Låt koka ihop några minuter.
  5. Rör ner timjan och smaka av med salt och peppar.
  6. Fräs lövbiffen i en ny stekpanna. Stek på hög värme snabbt tills strimlorna har fått färg.
  7. Blanda ihop lövbiff, sås och pasta.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.