Ingredienser
- 500g tagliatelle
- 500g lövbiff
- 8-10st skogschampinjoner
- 1st gul lök
- 1st röd paprika
- 1st gul paprika
- 1st vitlöksklyfta
- 3dl creme fraiche
- 2dl vispgrädde
- 1msk Kalvfondkoncentrerad
- 1-2msk cognac
- 1tsk rödvinsvinäger
- 0,5msk timjanfärsk eller torkad
- salt och pepparefter smak
- smör till stekning
Portioner:
Instruktioner
- Strimla lövbiffen.
- Skär svampen i klyftor. Skala och finhacka löken. Strimla paprikan, Finhacka eller pressa vitlöken.
- Fräs svampen i en stekpanna tills du har fått bort en del vätska från svampen. Tillsätt smör och lägg i löken, paprikan och vitlöken. Fräs några minuter på medelvärme.
- Tillsätt creme fraiche, grädden, fond, cognac och rödvinsvinäger. Låt koka ihop några minuter.
- Rör ner timjan och smaka av med salt och peppar.
- Fräs lövbiffen i en ny stekpanna. Stek på hög värme snabbt tills strimlorna har fått färg.
- Blanda ihop lövbiff, sås och pasta.
Drivs avWP Ultimate Recipe