Lisas recept

Mat och bak

Minimaränger

| 0 kommentarer

Minimaränger
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Minimaränger
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Vispa äggvitorna till hårt skum med elvisp.
  2. Tillsätt strösockret under vispning. Tillsätt några droppar koncentrerad citronsaft.
  3. Blanda florsocker och vaniljsocker. Sikta ner i fluffet och vänd ner det.
  4. Dela upp marängen i flera bunkar om du vill blanda i hushållsfärg för att få olika färger på marängen.
  5. Fördela i spritspåsar och spritsa ut på plåt med bakplåtspapper.
  6. Sätt ugnen på 150 grader (varmluft 130 grader).
  7. Grädda marängerna i 5 minuter. Sänk temperaturen till 100 grader (90 grader varmluft) och grädda i ytterligare 45 minuter. Stäng av ugnen och låt marängerna svalna i ugnen.
Dela det här receptet

Kommentera

Obligatoriska fält *.