Lisas recept

Mat och bak

Parmesanflarn med Smetana, stenbitsrom och rödlök

| Inga kommentarer

De här små tilltuggen kommer att gå åt i rasande fart, så det är lika bra att du gör många direkt.

Parmesanflarn med smetana stenbitsrom och rödlök

Parmesanflarn med Smetana, stenbitsrom och rödlök
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 2
You:
Rate this recipe!
Parmesanflarn med Smetana, stenbitsrom och rödlök
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 2
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
Parmesanflarn
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Riv parmesanosten fint på rivjärn.
  3. Placera ut en hög parmesan på bakplåtspapper eller i en bakform. Du väljer själv hur stora flarn du vill ha. Jag gör mina små, cirka 1,5 tsk för att det ska bli mumsbitar.
  4. Grädda mitt i ugnen i cirka 5-8 minuter tills flarnen har fått lite färg.
  5. Ta ut och låt svalna. Kan göras i förväg och förvaras i tätförslutande burk.
Dekoration
  1. Finhacka en rödlök
  2. Klicka eller spritsa ut smetana på varje parmesanflarn.
  3. Toppa med en klick stenbitsrom.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.