Lisas recept

Mat och bak

Parmesanflarn med Smetana, stenbitsrom och rödlök

| 0 kommentarer

De här små tilltuggen kommer att gå åt i rasande fart, så det är lika bra att du gör många direkt.

Parmesanflarn med smetana stenbitsrom och rödlök

Parmesanflarn med Smetana, stenbitsrom och rödlök
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Parmesanflarn med Smetana, stenbitsrom och rödlök
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
Parmesanflarn
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Riv parmesanosten fint på rivjärn.
  3. Placera ut en hög parmesan på bakplåtspapper eller i en bakform. Du väljer själv hur stora flarn du vill ha. Jag gör mina små, cirka 1,5 tsk för att det ska bli mumsbitar.
  4. Grädda mitt i ugnen i cirka 5-8 minuter tills flarnen har fått lite färg.
  5. Ta ut och låt svalna. Kan göras i förväg och förvaras i tätförslutande burk.
Dekoration
  1. Finhacka en rödlök
  2. Klicka eller spritsa ut smetana på varje parmesanflarn.
  3. Toppa med en klick stenbitsrom.
Dela det här receptet

Kommentera

Obligatoriska fält *.