Lisas recept

Mat och bak

Parmesanpanerad kycklingfilé

| Inga kommentarer

Parmesanpanerad kycklingfilé
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Parmesanpanerad kycklingfilé
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Skiva kycklingfiléerna till två tunnare skivor.
  2. Vispa äggen och lägg i kycklingskivorna.
  3. Blanda ströbröd, parmesan och osten tillsammans med dragon. Vänd sedan kycklingbitarna i paneringen, det ska täcka runt om. Låt gärna köttbitarna vila i kylen en stund så sätter sig paneringen bättre.
  4. Stek kycklingbitarna i smör, några minuter på varje sida. Salta och peppra efter smak.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.