Lisas recept

Mat och bak

Spröda tartletter med ricotta, fetaost och soltorkade tomater

| Inga kommentarer

Spröda tartletter med ricotta, fetaost och soltorkade tomater
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Beroende på hur stora du vill ha tarteletterna kan du få ut olika många. Jag gör mina i en minimuffinsform och får ut cirka 24 stycken.
Portioner
12-24st
Portioner
12-24st
Spröda tartletter med ricotta, fetaost och soltorkade tomater
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Beroende på hur stora du vill ha tarteletterna kan du få ut olika många. Jag gör mina i en minimuffinsform och får ut cirka 24 stycken.
Portioner
12-24st
Portioner
12-24st
Ingredienser
Botten
Pensling
Portioner: st
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj 12 små portionsformar med olja.
  2. Lägg ut ett ark i taget med filodeg och pensla med olja, 4 ark på varandra. Dela arken i 12 delar och klä portionsformarna med dem.
  3. Blanda ricotta, fetaost, ägg, finhackad lök, hackad basilika och soltorkade tomater. Häll i portionsformarna och grädda mitt i ugnen cirka 10 minuter.
  4. Dekorera eventuellt med ett basilikablad.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.