Lisas recept

Mat och bak

Zuccinigratäng med parmesan och vitlök

| Inga kommentarer

 

Tips
Gör gratängen i små portionsformar. Trevligt som förrätt eller till buffébordet.
Zuccinigratäng med parmesan och vitlök
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Jag har min vän Sarah att tacka för den här fantastiska zuccinigratängen. Den här helt underbar och fungerar både som förrätt, på buffebordet eller som tillbehör till en varmrätt.
Zuccinigratäng med parmesan och vitlök
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Jag har min vän Sarah att tacka för den här fantastiska zuccinigratängen. Den här helt underbar och fungerar både som förrätt, på buffebordet eller som tillbehör till en varmrätt.
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär zuccinin i tunna skivor. Jag använder en osthyvel för att få jämna och tunna skivor.
  3. Riv parmesanosten fint.
  4. Blanda grädde, vitlök och 1 dl parmesanost. Smaka av med salt och peppar.
  5. Lägg ett zucciniskivorna i botten på en ugnsfast form. Häll på parmesangrädden över zuccinin. Strö över den sista parmesanosten och ringla över lite olivolja.
  6. Grädda i 15-20 minuter i mitten av ugnen tills gratängen har fått fin färg.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.