Ingredienser    
                
        Kladdkaka    
                - 100g smör
- 2st ägg
- 3dl strösocker
- 3tsk vaniljsocker
- 1,5dl vetemjöl
- 4msk kakao
- 1krm salt
        Dekoration    
                
        
        
    Portioner: stycken
    
                
        Instruktioner    
                - Sätt ugnen på 175 grader.
- Smöra och bröa en form. Jag använder en rund springform som är 23 centimeter.
- Smält smöret.
- Blanda ihop ägg och socker lätt.
- Blanda de torra ingredienserna i en separat bunke.
- Sikta ner de torra ingredienserna i äggsmeten. Häll i smöret och blanda.
- Häll upp i en form och grädda mitt i ugnen i cirka 25 minuter. Ta ut och låt svalna, gärna i kylskåpet eller frysen så blir det enklare att skära i bitar.
        Montering    
                - Häll i några droppar karamellfärg i grädden. Vispa den så att den blir spritsvänlig.
- Dela kladdkakan i 16 bitar. Skär bortkanterna så att du får en rak kant i botten. Om du har miniglasspinnar så sätt i dem i botten på granen som stam.
- Spritsa ut grädden på granarna. Dekorera med strössel 
        Drivs avWP Ultimate Recipe    
         
			
		


 
    