Lisas recept

Mat och bak

Piadina (grundrecept)

| Inga kommentarer

Piadina är en typ av italienskt tunnbröd på bakpulver som du steker i stekpannan.

Piadina (grundrecept)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
8st
Portioner
8st
Piadina (grundrecept)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
8st
Portioner
8st
Ingredienser
Portioner: st
Instruktioner
  1. Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
  2. Pressa vitlöken och blanda ner i de torra ingredienserna.
  3. Tillsätt det kalla vattnet och olivoljan. Knåda ihop till en smidig deg.
  4. Dela degen i 8 delar. Cirka 100g per bit.
  5. Kavla ut degen till rundlar, cirka 2 millimeter tjocka.
  6. Hetta upp en stekpanna och pensla bröden på båda sidor med olivolja.
  7. Stek några minuter på varje sida till brödet fått färg.
  8. Placera under en kökshandduk tills de svalnat om du vill äta dem kalla eller fyll dem med valfri fyllning och ät som varma mackor.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.