Lisas recept

Mat och bak

Skrabbelucker med blåbär

| Inga kommentarer

Skrabbelucker, krubbelurer med blåbärSkrabbelucker eller krabbelurer som de i bland kallas är en typ av sockerkaksplättar med socker. De är fantastisk goda precis som de är, men vill man utnyttja bärsäsongen så kan man med fördel blanda i en deciliter säsongens bär. Just nu är skogen full av blåbär, så vad passar då bättre än skrabbelucker med blåbär.

Skrabbelucker med blåbär
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
16stycken
Portioner
16stycken
Skrabbelucker med blåbär
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
16stycken
Portioner
16stycken
Ingredienser
Smet
Övrigt
Portioner: stycken
Instruktioner
  1. Vispa ägg och socker lätt.
  2. Tillsätt mjölken och blanda ihop därefter övriga ingredienser. Vänd försiktigt ner blåbären.
  3. Klicka ut cirka 1 matsked smet i stekpanna eller plättlagg.
  4. Vänd de färdiga bullarna i strösocker eller vänta tills de svalnat och pudra över lite florsocker. Eller är dem precis som de är!
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.