Lisas recept

Mat och bak

Våffelsmet till mini-våffelskålar

| Inga kommentarer

Våffelsmet till våffelskålar
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
24stycken
Portioner
24stycken
Våffelsmet till våffelskålar
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
24stycken
Portioner
24stycken
Ingredienser
Portioner: stycken
Instruktioner
  1. Smält smöret.
  2. Separera äggvitan från äggulorna och vispa upp äggvitan så att den blir fast.
  3. Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
  4. Blanda äggulor, mjölk och det smälta smöret i en bunke. Blanda ner de torra ingredienserna till en klumpfri smet.
  5. Vänd ner äggvitan.
  6. Grädda enligt anvisningar på ditt våffeljärn.
  7. Servera med glass, grädde, sylt och färska bär.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.