Lisas recept

Mat och bak

Daimpannacotta

| Inga kommentarer

Daimpannacotat med krossad Daim

Daimpannacotta
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!
Daimpannacotta med krossa Daim blir en klar succé om du gillar Daim. Beroende på hur stora portioner du vill göra kan du få ut 6-9 stycken.
Daimpannacotta
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!
Daimpannacotta med krossa Daim blir en klar succé om du gillar Daim. Beroende på hur stora portioner du vill göra kan du få ut 6-9 stycken.
Ingredienser
Portioner: portioner
Instruktioner
  1. Lägg gelantinet i blöt i kallt vatten i cirka 5 minuter.
  2. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Häll grädde, vaniljstång och frön i en kastrull. Koka upp och låt sjuda på svag värme. Bryt ner chokladen och låt den smälta ner i gräddblandningen.
  3. Krama ur gelantinbladen och låt dem smälta. Ta upp vaniljstången och låt chokladgrädden svala något innan du häller upp den i portionsglas.
  4. Låt pannacottan stå i kylen i minst 4 timmar. Hacka Daim och dekorera pannacottan innan servering.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.