29 juli, 2018
av Lisa
Inga kommentarer
Det här receptet är minskat till en fjärdedel av ursprungsreceptet eftersom det inte krävs så många små kupoler för att dekorera en tårta eller paj. Därför blir det lite konstiga måttangivelser mot vad du kanske är van vid.
3 april, 2018
av Lisa
Inga kommentarer
Löjromscheesecake kan göras i små formar och på så sätt passa perfekt som tilltugg till drinken. Fortsätt läsa →
31 december, 2017
av Lisa
Inga kommentarer
28 juli, 2017
av Lisa
Inga kommentarer
Pannacotta på kvarg går inte riktigt att jämföra med pannacotta enbart på grädde, men den här varianten med färska bär och ett smörigt rån är riktigt god. Fortsätt läsa →
28 december, 2016
av Lisa
Inga kommentarer
Räkcheesecake med räkor, stenbitsrom, ägg, dill och citron. Passar både till julbordet, midsommarbuffén eller som förrätt. Fortsätt läsa →
28 januari, 2016
av Lisa
Inga kommentarer
Färskosttårta med räkor, stenbitsrom, gräslök och rödlök. Perfekt till fördrinken, förrätt eller buffébordet. Fortsätt läsa →
29 december, 2015
av Lisa
Inga kommentarer
Vaniljkräm med champagnegelé och hallon kan inte bli annat än succé. En enkel men supergod dessert som kan förberedas dagen innan. Fortsätt läsa →
25 juli, 2015
av Lisa
Inga kommentarer
Vaniljpannacotta på kvarg (Kesella vanilj) toppad med blåbär och havreflarn. Fortsätt läsa →
25 juli, 2015
av Lisa
Inga kommentarer
Blåbärspannacotta på kvarg (Kesella blåbär) toppad med blåbär och flarnspiral. Fortsätt läsa →
25 juli, 2015
av Lisa
Inga kommentarer
Blåbärspannacotta är enkel att göra och kan förberedas. Toppad med spritsad grädde och färska blåbär. Fortsätt läsa →
9 juli, 2015
av Lisa
Inga kommentarer
Kokospannacotta med citrusmarinerade jordgubbar är en sommarfavorit som inte smakar allt för mycket kokos. Fortsätt läsa →
17 januari, 2015
av Lisa
Inga kommentarer
Daimpannacotta är den perfekta desserten för den som älskar daim och pannacotta. Toppas med daim för lite crunch. Fortsätt läsa →
2 november, 2014
av Lisa
Inga kommentarer
Det här receptet kommer från Buffé nummer 6-7 2014. Enkel dessert att göra, men det tar lite tid. Kan med fördel göras dagen innan. Originalreceptet innehåller vinbär som jag har bytt ut mot björnbär.
1 januari, 2014
av Lisa
Inga kommentarer
Löjrom, rödlök och räkor – en kombination som inte kan misslyckas. De här små löjromsstubbarna blir garanterat ett lyckat inslag på festen. Beroende på hur stora du gör dem, kan de antingen bli drinktilltugg eller förrätt. Fortsätt läsa →
17 december, 2012
av Lisa
Inga kommentarer
Pannacotta med smak av saffran har blivit en klassiker till jul. Går att göra dagen innan. Fortsätt läsa →
17 december, 2012
av Lisa
Inga kommentarer
Ädelost och pepparkakor har ju blivit en svensk klassiker till jul. Den här cheesecaken med pepparkaksbotten passar både till fikat eller glöggen. Fortsätt läsa →
16 juli, 2011
av Lisa
Inga kommentarer
Det här receptet kommer från början från ICA, men jag har valt att dubblera det eftersom jag tycker att originalet är för dåligt tilltaget. Jag väljer också att tillsätta mer gelantin för att pannacottan ska stelna något mer. Jag brukar … Fortsätt läsa →