Lisas recept

Mat och bak

Baguette med plommonmarmelad, ost och prosciutto

Baguette med plommonmarmelad, ost och prosciutto

| Inga kommentarer

Baguette med plommonmarmelad, ost och prosciuttoBeroende på hur många snittar du vill göra, kan du själv anpassa antalet baguettskivor, ostskivor och prosciuttoskivor. Det går åt en skiva av allt till varje snitt.

Baguette med plommonmarmelad, ost och prosciutto
Baguette med plommonmarmelad, ost och prosciutto
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Enkel men god snitt eller tilltugg på baguette med plommonmarmelad, ost och prosciutto.
Portioner Förberedelsetid
4personer 10 minuter
Tillagningstid
10minuter
Portioner Förberedelsetid
4personer 10 minuter
Tillagningstid
10minuter
Baguette med plommonmarmelad, ost och prosciutto
Baguette med plommonmarmelad, ost och prosciutto
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Enkel men god snitt eller tilltugg på baguette med plommonmarmelad, ost och prosciutto.
Portioner Förberedelsetid
4personer 10 minuter
Tillagningstid
10minuter
Portioner Förberedelsetid
4personer 10 minuter
Tillagningstid
10minuter
Ingredienser
Portioner: personer
Instruktioner
Rosta baguetten
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär baguetten i skivor, cirka 1 centimeter. Pensla med olivolja eller smält smör. Strö över lite flingsalt och rosta mitt i ugnen i cirka 5 minuter. Låt svalna.
Montering
  1. Bred på plommonmarmelad på baguettskivorna. Lägg på en ostskiva. Fäst prosciutton på en tandpetare och sätt ner i baguetten.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.