Beroende på hur många snittar du vill göra, kan du själv anpassa antalet baguettskivor, ostskivor och prosciuttoskivor. Det går åt en skiva av allt till varje snitt.
Ingredienser
- 1st baguette
- 2msk plommonmarmelad
- 4skivor ostvalfri smak och färdigskivad eller hyvlad
- 4skivor prosciutto crudoeller annan lufttorkad skinka
- olivolja eller smält smör
Portioner: personer
Instruktioner
Rosta baguetten
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Skär baguetten i skivor, cirka 1 centimeter. Pensla med olivolja eller smält smör. Strö över lite flingsalt och rosta mitt i ugnen i cirka 5 minuter. Låt svalna.
Montering
- Bred på plommonmarmelad på baguettskivorna. Lägg på en ostskiva. Fäst prosciutton på en tandpetare och sätt ner i baguetten.
Drivs avWP Ultimate Recipe
