Ingredienser
Baguette
- 1st baguette
- 4skivor salame spianata romanaeller annan sort
- flingsalt
- olivolja eller smält smör
Soltorkadtomatröra
- 100g färskost
- 50g soltorkade tomaterberoende på smak
- 1msk basilikafryst färsk
- 0,5-1st vitlöksklyftaberoende på smak
Portioner: personer
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Skär baguetten i tunna skivor, cirka 1 centimeter.
- Pensla baguetten med olja eller smält smör och strö på lite flingsalt.
- Sätt in mitt i ugnen cirka 5 minuter. Låt svalna.
Soltorkadtomatröran
- Mixa soltorkade tomater. Pressa i en vitlöksklyfta och basilika. Tillsätt färskosten och mixa samman.
Montering
- Bre på en klick färskoströra på baguetten.
- Trä på salamin på en tandpetare och stick ner i baguetten.
Drivs avWP Ultimate Recipe