Lisas recept

Mat och bak

Baguette med soltorkadtomatröra och salami

| Inga kommentarer

Baguette med soltorkadtomatröra och salami
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner Förberedelsetid
4personer 10minuter
Tillagningstid
10minuter
Portioner Förberedelsetid
4personer 10minuter
Tillagningstid
10minuter
Baguette med soltorkadtomatröra och salami
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner Förberedelsetid
4personer 10minuter
Tillagningstid
10minuter
Portioner Förberedelsetid
4personer 10minuter
Tillagningstid
10minuter
Ingredienser
Soltorkadtomatröra
Portioner: personer
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär baguetten i tunna skivor, cirka 1 centimeter.
  3. Pensla baguetten med olja eller smält smör och strö på lite flingsalt.
  4. Sätt in mitt i ugnen cirka 5 minuter. Låt svalna.
Soltorkadtomatröran
  1. Mixa soltorkade tomater. Pressa i en vitlöksklyfta och basilika. Tillsätt färskosten och mixa samman.
Montering
  1. Bre på en klick färskoströra på baguetten.
  2. Trä på salamin på en tandpetare och stick ner i baguetten.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.