Lisas recept

Mat och bak

Cheesecake i burk

| Inga kommentarer

Cheesecake i burk är kaksmulor, färskostkräm och valfria frukter/bär.

Cheesecake i burk

Cheesecake i burk
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
8portioner
Portioner
8portioner
Cheesecake i burk
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
8portioner
Portioner
8portioner
Ingredienser
Kaksmulor
Cheesecakefyllning
Portioner: portioner
Instruktioner
Kaksmulor
  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Kör kexen i en matberedare till fina smulor. Häll smulorna i en bunke och tillsätt socker, smör, vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker. Knåda ihop till en smuldeg.
  3. Strö ut degen på en plåt med bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen i cirka 10 minuter. Låt svalna helt.
Cheesecakefyllning
  1. Vispa färskost och socker fluffigt i en bunke.
  2. Vispa ner grädden lite i taget.
  3. Tillsätt vaniljsocker och eventuellt citronsaft och citronskal. Vispa tills krämen är luftig och slät.
Montera
  1. Dela jordgubbarna i bitar. Varva smuldeg, cheesecakefyllning och jordgubbar i burkar, glas eller skålar.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.