Lisas recept

Mat och bak

B47AA0C3-C8F8-46E5-86F8-D194F67FFD96

15 augusti, 2018
av Lisa
0 kommentarer

Vaniljrutor

Vaniljrutor i långpanna är något för dig som gillar vanilj. Vaniljrutorna påminner om vaniljcheesecake och vaniljhjärtan i både smak och konsistens. Perfekt att göra till den stora fikabjudningen. Läs mer

Scones

29 juli, 2018
av Lisa
0 kommentarer

Scones

Det finns många olika recept på scones. Det här receptet är lite sötare då det innehåller vaniljpulver.

IMG_4687

19 juli, 2017
av Lisa
0 kommentarer

Honungskakor med citron

Det här receptet på honungskakor med citron är så goda. Jag åt dem första gången på en konferens och en kollega tog mod till sig och frågade om receptet som visade sig finnas på köket.se.

Miniscones

2 januari, 2017
av Lisa
0 kommentarer

Miniscones

Scones i alla ära, men miniscones är nästan ännu godare bara för att de är små. Perfekt att servera till barnens mellis eller varför inte till lyxfrukosten eller brunchen. Läs mer

Tårtbotten

19 juni, 2016
av Lisa
0 kommentarer

Tårtbotten

Att göra egna tårtbottnar är ungefär lika svårt och tidskrävande som att åka till affären :). Det här receptet ger i mitt tycke de perfekta tårtbottnarna.

Rabarbermuffins med crunch

22 november, 2014
av Lisa
0 kommentarer

Rabarbermuffins med crunch

De här rabarbermuffinsen är så goda och serveras gärna med vaniljglass. Ett tips är att börja göra crunchen (toppingen), därefter rabarberfyllningen för att sist göra själva muffinssmeten.

17 december, 2012
av Lisa
0 kommentarer

Pepparkaksrulltårta med saffranscreme

Det här receptet kommer ursprungligen från Arla köket. Älskar du mjuk pepparkaka precis som jag kan det här vara något för dig. Jag brukar ofta dela rulltårtan på mitten och sen göra två mindre tulltårtor eftersom det ofta brukar finnas även andra bakverk på mitt fikabord.