Lisas recept

Mat och bak

Chevretoast med honung och timjan

| Inga kommentarer

Vitt bröd, Chevré, timjan och honung. Kan inte bli annat än succé. Passar perfekt till drinken eller som förrätt.

IMG_1127

Chevretoast
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
15stycken
Portioner
15stycken
Chevretoast
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
15stycken
Portioner
15stycken
Ingredienser
Portioner: stycken
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär baguetten i cirka 1 centimeter tjocka skivor. Pensla baguetterna med olivolja eller smör.
  3. Dela chevren i cirka 0,5 cm tjocka skivor.
  4. Lägg en skiva chevre på varje baguetteskiva. Ringla eller bred på honung. Smula över timjan och avsluta med lite flingsalt.
  5. Grädda mitt i ugnen i cirka 5-10 minuter tills chevretoasten har fått fin färg.
  6. Dekorera eventuellt med en färsk timjankvist.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.