Lisas recept

Mat och bak

Vit chokladkladdkaka

| Inga kommentarer

vit-chokladkladdkaka

Vit chokladkladdkaka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
8-10personer
Portioner
8-10personer
Vit chokladkladdkaka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
8-10personer
Portioner
8-10personer
Ingredienser
Chokladkladdkakan
Dekoration
Servering
Portioner: personer
Instruktioner
Kladdkaka
  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Smöra och bröa en form, cirka 23 centimeter.
  3. Smält smöret i en kastrull. Lägg i den vita chokladen och låt smälta ner i smöret. Tillsätt övriga ingredienser och vispa ihop till en jämn smet.
  4. Häll i formen och grädda mitt i ugnen i cirka 25-35 minuter beroende på hur kladdig du vill ha den.
Servering
  1. Låt kakan svalna innan du siktar över lite florsocker.
  2. Servera med lättvispad grädde och hallon.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.