Lisas recept

Mat och bak

Fetaostbiffar med rosmarin och timjan

| Inga kommentarer

Fetaostbiffar med rosmarin och timjan
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Fetaostbiffar med rosmarin och timjan
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Ingredienser
Portioner: personer
Instruktioner
  1. Rör ihop grädden med ströbröd och låt stå några minuter medan du blandar ihop mortlad rosmarin och timjan med salt och kalvfond.
  2. Tillsätt, smulad fetaost, gräddblandningen och ägget och blanda ihop. Tillsätt eventuellt lite mer grädde om du vill få lösare smet. Provstek gärna för att se om du behöver tillsätta ytterligare salt och peppar.
  3. Forma biffarna, jag brukar låta mina väga 60 gram. Stek biffarna i smör antingen så att de blir helt klara eller så att de får stekyta kan gå klart i ugnen.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.