Lisas recept

Mat och bak

Kavringssittar med parmesankräm

| Inga kommentarer

Det här kan du förbereda redan dagen innan:

  • Skära upp brödet.
  • Göra parmesankrämen.
  • Skära upp fikonen
Kavringssittar med parmesankräm
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!
De här kavringssnittarna med parmesankräm är verkligen busenkla att göra. Du kan förbereda brödet och krämen redan dagen innan.
Kavringssittar med parmesankräm
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!
De här kavringssnittarna med parmesankräm är verkligen busenkla att göra. Du kan förbereda brödet och krämen redan dagen innan.
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Riv parmesanosten fint.
  2. Blanda ihop den rivna parmesanosten med färskosten.
  3. Dela fikonen i klyftor.
  4. Stansa ut rundlar eller skär kavringen i fyrkanter. Jag vill att snittar ska vara en eller två munsbitar, så jag gör de ofta 3 cm i diameter eller 3x3 cm.
  5. Fördela ungefär 1 tsk parmesankrämen på varje bit kavring och dekorera med en bit fikon.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.