
Crostini med basilika och soltorkad tomatröra
Votes: 3
Betyg: 2.67
You:
Rate this recipe!
|
|
Den här röran kan användas till kött eller till tilltugget, snittarna. Röran kan med fördel göras redan dagen innan. Du kan givetvis välja valfritt bröd eller kex, men jag föredrar Crosini som är hårda och lite salta.
|
|
Crostini med basilika och soltorkad tomatröra
Votes: 3
Betyg: 2.67
You:
Rate this recipe!
|
|
Den här röran kan användas till kött eller till tilltugget, snittarna. Röran kan med fördel göras redan dagen innan. Du kan givetvis välja valfritt bröd eller kex, men jag föredrar Crosini som är hårda och lite salta.
|
Instruktioner
Hacka soltorkade tomater fint eller kör de i mixer. Blanda ihop tomaterna med färskosten och basilikan och den pressade vitlöken.
Fördela ungefär 1 msk röra på varje crostini. Jag har provat att spritsa men tycker det blir absolut snyggast att bara bre ut röran med en smörkniv. Dekorera eventuellt med ett färskt basilikablad.