Lisas recept

Mat och bak

Mini-cheesecake

| Inga kommentarer

mini-cheesecake

Mini-cheesecake
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Mini-cheesecake
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Botten
Fyllning
Dekoration
Portioner:
Instruktioner
  1. Mixa digestivkexen. Smält smöret. Blanda ihop.
  2. Fördela i kexsmulet i muffinsformar. Tryckt till med en sked, ett glas eller någonting annat som du har hemma.
Fyllning
  1. Blanda färskosten så att den blir krämig.
  2. Tillsätt lite socker i taget samtidigt som du vispar med elvispen. Blanda bara tills smeten har gått ihop.
  3. Tillsätt ett ägg i taget under vispning. Vispa bara tills smeten har gått ihop.
  4. Blanda i vaniljextrakt och vetemjöl. Blanda ihop.
  5. Tillsätt crème fraichen. Blanda ihop. Överblanda inte för att undvika att cheesecaken spricker.
  6. Fördela i muffinsformarna. Skaka formen för att platta till ytan.
  7. Sätt ugnen på 160 grader. Grädda mitt i ugnen i cirka 15 minuter. Cheesecaken ska inte vara helt satt.
  8. Låt svalna och ställ sedan in i kylskåpet över natten.
  9. Dekorera med valfri sylt och/eller bär.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.