Ingredienser
- 10st oreokakor
- 10st muffinsformar
Fyllning
- 6-8st oreokakor
- 200g färskost
- 0,5dl florsocker
- 0,5dl vispgrädde
Garnering
- 200g färskost
- 1dl florsocker
- 1dl vispgrädde
- 10st oreokakor (mini)
Portioner: stycken
Instruktioner
Fyllning
- Placera muffinsformarna i en muffinsplåt. Lägg en oreokaka i varje muffinsform.
- Hacka oreokakorna till fyllningen.
- Vispa färskosten och florsocker i en bunke. Vispa grädden fluffigt och vänd ner den i färskost-vispet. Blanda i de hackade oreokakorna. Fördela blandningen i muffinsformarna.
Garnering
- Vispa ihop färskosten och florsocker, lite i taget, till en kräm.
- Klicka eller spritsa krämen över cupcakesen. Garnera med mini-oreokakor. Ställ i frysen 4-5 timmar eller över natten.
- Temperera i kylskåp i cirka 30 minuter före servering.
Drivs avWP Ultimate Recipe