Lisas recept

Mat och bak

Pizzasnurror med skinka och mozarella

| Inga kommentarer

Pizzasnurror med skinka och mozarella
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
20stycken
Portioner
20stycken
Pizzasnurror med skinka och mozarella
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
20stycken
Portioner
20stycken
Ingredienser
Deg
Fyllning
Portioner: stycken
Instruktioner
  1. Lös upp jästen i vattnet, tillsätt övriga ingredienser och arbeta degen i maskin minst 5 minuter. Låt jäsa övertäckt i minst 30 minuter.
  2. Sätt ugnen på 250 grader.
  3. Hacka den strimlade skinkan i lite mindre bitar.
  4. Ta upp degen på mjölat bakbord och kavla ut till en lång rektangel, cirka 50x15 centimeter.
  5. Bre på ketchup på hela degen, fördela skinkan och valfri mängd ost. Toppa med oreganon.
  6. Rulla ihop till en rulle. Fäst eventuellt kanten med lite vatten. Dela degen i cirka 1 centimeter breda skivor.
  7. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och låt jäsa övertäckta i cirka 30 minuter.
  8. Pensla pizzasnurrorna med uppvispat ägg.
  9. Grädda mitt i ugnen i cirka 5-10 minuter till pizzasnurrorna har fått fin färg.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.