Lisas recept

Mat och bak

Rånspiraler

| Inga kommentarer

RånspiralerRån är en av mina stora favoriter. De är spröda och söta och smakar alldeles fantastiskt. Formen på rånen kan förstås varieras, men de här spiralerna är vackra att dekorera med även om de är väldigt tidsödande att göra.

Rånspiraler
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
20stycken
Portioner
20stycken
Rånspiraler
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
20stycken
Portioner
20stycken
Ingredienser
Portioner: stycken
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Mixa ihop alla ingredienserna till en jämn smet.
  3. Häll över smeten i en spritspåse med en liten rund spritstyll, cirka 1 millimeter.
  4. Spritsa ut raka remsor, cirka 10 centimeter. Gör inte för många per plåt eftersom de svalnar snabbt och du då inte kommer hinna göra spiraler.
  5. Grädda mitt i ugnen i cirka 7 minuter eller tills de fått en gyllenbrun färg.
  6. Snurra direkt upp remsorna runt någonting avlångt och runt. Jag använder en tjockt sugrör. Skulle det de hinna svalna för mycket kan du sätta in plåten en stund igen i ugnen.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.