Lisas recept

Mat och bak

Råraka med smetana, stenbitsrom och rödlök

| 0 kommentarer

Rårakor går att göra på rå potatis men jag föredrar kokt.

Råraka med smetana, stenbitsrom, rödlök och dill

Råraka med smetana, stenbitsrom och rödlök
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
4
Portioner
4
Råraka med smetana, stenbitsrom och rödlök
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
4
Portioner
4
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Koka potatisen. Gärna dagen innan och lägg in den i kylskåpet.
  2. Finhacka rödlöken.
  3. Riv potatisen grovt på rivjärn. Stek potatisplättar i smör. Låt dem steka några minuter på varje sida.
  4. Lägg på en klick smetana och löjrom på varje råraka. Toppa med finhackad rödlök och dill.
Dela det här receptet

Kommentera

Obligatoriska fält *.