Det här receptet kommer ursprungligen från Arla köket. Älskar du mjuk pepparkaka precis som jag kan det här vara något för dig. Jag brukar ofta dela rulltårtan på mitten och sen göra två mindre tulltårtor eftersom det ofta brukar finnas även andra bakverk på mitt fikabord.    
                |  |  | 
| 
        Det här receptet kommer ursprungligen från Arla köket. Älskar du mjuk pepparkaka precis som jag kan det här vara något för dig. Jag brukar ofta dela rulltårtan på mitten och sen göra två mindre tulltårtor eftersom det ofta brukar finnas även andra bakverk på mitt fikabord.     
 | 
        Ingredienser    
                - 4st ägg
- 2dl strösocker
- 1dl potatismjöl
- 2tsk bakpulver
- 1msk pepparkakskrydda
- 500g Kesella vanilj
- 1paket saffran (0,5g)
        
    Portioner: 
    
                
        Instruktioner    
                - Sätt ugnen på 225°.
- Rör ihop kvarg och saffran till fyllningen.
- Lägg bakplåtspapper i en långpanna, ca 30 x 40 cm.
- Vispa ägg och socker poröst. Blanda potatismjöl, bakpulver och pepparkakskrydda. Rör ner det i smeten. Bred ut smeten i långpannan och grädda genast mitt i ugnen 5 – 7 min.
- Stjälp upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper. Ta bort papperet som kakan gräddats på. Låt kallna.
- Bred fyllningen över kakan och rulla ihop, förvara i kyl. Skär i bitar före servering.
        Drivs avWP Ultimate Recipe    
        