Lisas recept

Mat och bak

Blåbärsmuffins med crunch

| Inga kommentarer

Blåbärsmuffins med crunchDe här blåbärsmuffinsarna med crunch är fantastiskt goda. De kan ätas precis som de är eftersom de är så saftiga men vill man lycka till det kan man gärna servera lite vaniljglass till.

Blåbärsmuffins med crunch
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 9
Betyg: 2.44
You:
Rate this recipe!
Portioner
12stycken
Portioner
12stycken
Blåbärsmuffins med crunch
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 9
Betyg: 2.44
You:
Rate this recipe!
Portioner
12stycken
Portioner
12stycken
Ingredienser
Muffins
Topping
Portioner: stycken
Instruktioner
Topping
  1. Blanda samman alla ingredienser till en smulig massa.
Muffinssmet
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smält smöret.
  3. Vispa ägg, socker och vaniljsocker fluffigt.
  4. Blanda ihop de torra ingredienserna.
  5. Häll i det smälta smöret och mjölken och sikta därefter ner de torra ingredienserna. Blanda sist ner blåbären.
  6. Fyll muffinsformarna. Fördela toppingen. Grädda mitt i ugnen i cirka 15 minuter.
  7. Låt svalna innan du siktar över lite florsocker. Servera eventuellt vaniljglass till.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.