Lisas recept

Mat och bak

Nubbesallad på rågkex

| Inga kommentarer

Gubbröra/nubbesallad på kavring

Nubbesallad på rågkex
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Nubbesallad är väl egentligen aldrig fel. Det kan ätas till jul, nyår, midsommar eller som jag - till snittarna. Röran kan med fördel göras redan dagen innan så den får dra till sig. Beroende på hur förtjust man är i matjesill så kan man öka/minska mängden efter tycke och smak.
Portioner
30
Portioner
30
Nubbesallad på rågkex
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Nubbesallad är väl egentligen aldrig fel. Det kan ätas till jul, nyår, midsommar eller som jag - till snittarna. Röran kan med fördel göras redan dagen innan så den får dra till sig. Beroende på hur förtjust man är i matjesill så kan man öka/minska mängden efter tycke och smak.
Portioner
30
Portioner
30
Ingredienser
Röran
Portioner:
Instruktioner
  1. Koka potatisen. Kan du med fördel göra i förväg, redan dagen innan.
  2. Koka äggen, de kan också kokas i förväg.
  3. Dela matjefileér i mindre bitar och hacka purjolöken och rödlöken.
  4. Blanda gräddfil, majonäs och kaviar. Tillsätt dill, rödlök, purjolök, hackad dill och matjefiléerna.
  5. Fördela en klick röra på varje brödbit. Beroende på val av bröd kan brödet blötas upp om du lägger upp röran för många timmar i förväg.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.