Lisas recept

Mat och bak

Mandelkubb

| Inga kommentarer

Mandelkubb
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Mandelkubb
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Deg
Gardering
Portioner:
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda ihop rumsvarmt smör med strösocker. TIllsätt, ägg, bittermandelarom och gräddfil och blanda ihop.
  3. Blanda mjöl och hjorthorssaltet i en bunke.
  4. Tillsätt mjölblandningen till smörsmeten och blanda ihop. Degen är ganska lös och kladdig.
  5. Rulla degen till en rulle och dela i lagom stora mandekubbar. Jag gör mina 20 gram.
  6. Doppa i pärlsocker.
  7. Lägg glest på plåt för att de inte ska gräddas ihop.
  8. Låt svalna. Förvara i tätförslutande burk.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.