Lisas recept

Mat och bak

Vegetariskt lasagne med ricottaost, fetaost och spenat

| 0 kommentarer

Vegetarisk lasagne med spenat, ricotta och fetaost

Vegetariskt lasagne med ricottaost, fetaost och spenat
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
4
Portioner
4
Vegetariskt lasagne med ricottaost, fetaost och spenat
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
4
Portioner
4
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Finhacka den gula löken och vitlöken. Fräs i smör och låt svalna.
  3. Smula fetaosten och blanda ricottaost och den smulade fetaosten.
  4. Om du väljer färsk spenat stek den på låg värme.
  5. Blanda ihop oströran med spenaten. Smaka av med salt och peppar.
  6. Täck botten på en ugnsfast form. Varva spenat och oströran med lasagneplattor. Toppa med riven ost.
  7. Grädda mitt i ugnen i cirka 20-25 minuter tills lasagnen har fått fin färg.
  8. Servera med en härlig sallad.
Dela det här receptet

Kommentera

Obligatoriska fält *.