Ingredienser
- 250g ricottaost
- 150g fetaost
- 8st lasagneplattorgärna färsk
- 1,5dl riven ost
- 1st gul lök
- 2st vitlöksklyftor
- salt
- peppar
- 250-300g spenatfärsk eller fryst
Portioner:
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Finhacka den gula löken och vitlöken. Fräs i smör och låt svalna.
- Smula fetaosten och blanda ricottaost och den smulade fetaosten.
- Om du väljer färsk spenat stek den på låg värme.
- Blanda ihop oströran med spenaten. Smaka av med salt och peppar.
- Täck botten på en ugnsfast form. Varva spenat och oströran med lasagneplattor. Toppa med riven ost.
- Grädda mitt i ugnen i cirka 20-25 minuter tills lasagnen har fått fin färg.
- Servera med en härlig sallad.
Drivs avWP Ultimate Recipe